2012. október 22., hétfő

Hamarosan: Shadow of the Mad King


500 éve egy zsarnokoskodó Kryta-i királyt a saját népe ölt meg, azok akik szenvedtek őrült uralma alatt. Azt beszélik, hogy a király testét darabokra vágták, lelkét pedig Underworld-be űzték, bár az évnek egy napján képes volt visszatérni a halandó világba, ez a nap pedig, a Halloween.
Természetesen ez csak egy régi népmese. Nem igaz?
250 éve már, hogy Mad King Thorn szellemét állítólag látták és manapság a Halloween-t biztonságban ünneplik a gyermekek (és a kereskedők) szerte Tyria-ban.
De! Különös energiák terjengnek az őszi hold alatt. Mégis lenne valami igazság a régi történetekben? Van bátorságod megtudni, mi is folyik itt valójában?
A Shadow of the Mad King lesz az első jelentősebb bővítés a Guild Wars 2-höz, amely október 22-én érkezik. A Halloween-i események 4 fejezetbe vannak csoportosítva. A mai napon megkaptuk a dátumokat, amikor a különböző fejezetek elérhetővé válnak:
  • Első fejezet – október 22 (hétfő)
  • Második fejezet – október 26 (péntek)
  • Harmadik fejezet – október 28 (vasárnap)
  • Negyedik fejezet – október 31 (szerda)
Egyelőre nem kaptunk pontos időpontot, arra nézve, hogy mikor jönnek ezek a fejezetek. Feltételezve, hogy Amerikában éjfélkor teszik be őket, úgy a 9 órás eltolódás miatt, nálunk reggel 9kor válnak elérhetővé.
A Gem Store-ba is kerülnek új dolgok, ezért most kell bevásárolni gemből, mert 22.-étől valószínűleg feljebb fog menni az ára (ha goldból akarjuk megvenni). A Gem Store-ban vehetünk majd kosztümöket, amelyekhez haloweeni képességek is társulnak; tonikokat, amelyekkel szellemekké vagy ghoulokká tudunk alakulni, valamint új minipetek is érkeznek. Ezenkívül mindenki kap ingyenes ördögszarvakat.
Érdemes már most tartalékolni a Black Lion Key-eket is, mivel október 23 és november 5 között a Black Lion Chest-ek hat exkluzív Halloween témájú fegyver skin-t is tartalmazni fognak.
Végezetül jöjjön egy kis kedvcsináló a jövő héthez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése