2012. október 5., péntek

GW2 hazai Eladási Lista #5


Nincs mit különösebben kommentálni az alábbi adatokon… megérkezett a múlt heti hazai eladási adatok alapján rögzített slágerlista:



Bár nyilván sokan eljátszottak a gondolattal, hogy mekkora flash lenne ezen a héten, ha a ‘haldokló WoW’-ot a nulladik héten megverné az immáron 5. hete a piacon levő GW2; de valahol azért szerintem mindannyian tudtuk, hogy ennek az esélye szinte elhanyagolható. Az már sokkal inkább meglepő, hogy a WoW árnyékában újra beelőzte a Diablo 3 a Guild Wars 2-őt. Nem igazán értem, hogy mi is hajtja azt a játékot, de talán ezt már soha nem is fogom megérteni, mindenesetre egyre inkább respectbe hajlik nálam a Dio3 a kitartásáért. Nincs információm a hazai boltok árukészletét érintő problémákról ezért nem mennék messzemenő következtetésekbe. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy közeledik az ünnepi szezon, biztos vagyok abban, hogy a potenciális új játékosok egy része, már a karácsonyfa alá várja a GW2 dobozt (meg persze abban is biztos vagyok, hogy ezen utánpótlás bázis a legkevésbé sem fog egy húron pendülni a jelenlegi ‘veteránokkal’…)
Mielőtt bárki is hosszútávú következtetéseket vonna le a fentebbi táblázatból: Az elmúlt hetek során igen volatilis eredményeket produkált a GW2 a hazai piacon. Volt már, hogy az olvasók egy része temette a játékot, majd egy héttel később az első helyre ugrott vissza. Hosszútávú következtetéseket érdemes hosszútávú adatokból levonni…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése