2012. október 27., szombat

Don't Forget!



Lassacskán túl leszünk a Guild Wars 2-ben megrendezett Halloween event első felvonásán. Remélem mindenki kipróbálta magát a Coustume brawlban, tele ette magát Candy Cornnal és mélyre ásott az őrült király, Thorn múltjába. Ha még nem, akkor itt az ideje pótolni, hiszen legkésőbb holnap hajnalban elrajtol a második felvonása a Halloweeni örületnek.
Az Act 1 indulási idejét alapul véve, valószínűleg az Act 2 is holnap hajnalban 3-4 óra között fog rajtolni. Ha új információkat kapunk, akkor valaki majd frissíteni fogja a posztot :)
Arra viszont már most szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy október 28.-án, átállunk a téli időszámításra, tehát ahogy a köznyelvben emlegetni szokás: 1 órával többet alhatunk majd. Amiért ez fontos nekünk, nem más mint, hogy a pontos időponttal meghirdetett Act 3 nálunk október 28.-án 20:00-kor fog kezdődni.
Ezen kívül a daily reset idők (dungeon, daily achi) hajnali 2 helyett 1-kor fognak bekövetkezni. (A számolgatásokat és az emlékeztetőt köszönöm Róka úrnak (Madfox) :) )
Jó szórakozást kívánok az eventekhez és kellemes ünnepeket! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése