2012. július 20., péntek

Variance Guild utolsó Béta Hétvége


Zhorak nagyszerű vissza tekintő posztja után nézzünk bele a közeljövőbe is. Itt az utolsó béta hétvége amire nagyon sokan részt tudnak venni a közösségünkben, hála a Gamestarnak na és persze Nektek, mivel több mint 200 kulcs érkezett Tőletek, amiket a kiosztottunk minden féle érdekes játékokon vagy az egyszerű aki kapja marja szinten.
Amikor elkezdődött az egész felhajtás a bétáról és a guild rendszerről vegyes érzelmekkel fogadtuk a Variance guild megalapításának ötletét, de végül belevágtunk azzal a gondolattal, hogy a béták alatt mindenki számára elérhetővé tesszük a jelentkezést és meglátjuk a közösség reakcióját. Első hétvége után áll leszakadva csodálkoztunk és beszéltük skypeon a többiekkel, hogy mennyire jó fej volt mindenki és segítőkész a társaival és ez a 2. BWE-re is igaz volt. Szóval meg vagytok dicsérve emberek ! :)
Mostani hétvégén törölve lesznek az eddig létrehozott karaktereitek és lehetséges, hogy a meglévő Guildek is. Személy szerint nem hiszen, mivel a press béta alatt létre hoztam tesztből a Variance-t és meg is maradt a wipe után is.(Ezért lett Real Variance néven létrehozva egy újabb). Hogy is fog működni a guild a mostani béta hétvégén?

BWE3 menete guild szinten:
  • Ha törlik a guildeket akkor szintén Nathriel megalapítja, viszont ha megmaradnak akkor hozzám lehet majd fordulni csatlakozási ügyben, mivel az első guild betelt.(Megjelenésre már biztosan benne lesz a guild bővítési lehetőség is.)
  • Továbbra sem kell kecskét feláldozni azért, hogy bevegyünk. Legyél kulturált mert különben ledobunk a Taigetoszról egy hordóban. Leadereknél vagy az officereknél tudtok jelentkezni. “Szeva beveszel  ?” féle kérvényeket ignoráljuk.
  • A guild most durván 140 főt számlál ezért még 60 hely van. Ha ez is betelik akkor tisztogatni kezdjük az inaktívnak minősített accountokat.
  • A szerver amire megyünk a Whiteside Ridge, azonban, ha este tele lesz, akkor a pótszerver a Gunnar’s Hold. Elvileg lesz lehetőség ingyenes szerverváltásra, így szombat délelőtt biztosan tudtok váltani.

Szerkesztő társaim ezúton kérem, hogy ide írják fel nevüket, hogy melyik guild(ek)ben vállalja azt, hogy officer lesz.
Leaderek: Nathriel(Real Variance, ingame név: Kex) / Terawattkun (Variance, ingame név: Terawattkun)
Officerek: Endrosz (mindkét guildben lesz, ingame név: Világjáró), Zhorak (mindkét guildben lesz, in-game név: Almighty Zhorak)
.
.
.
PvE illetve PvP-re megint csak fog menni a guild, én nem biztos, hogy ezeken részt tudok venni mivel pénteken haverok lesznek itt így csak vasárnap leszek teljesen szabad viszont a guild chaten illetve még jobb eséllyel a Team speak 3 szerverünkön lehet csapatot találni. Remélem sikerült mindent össze szednem, de ha van valami ami még nem tiszta kiegészítjük a posztot illetve commenteket figyeljük.
 Béta hétvége ma este 21órától hétfő reggel 9ig fog tartani viszont volt rá példa, hogy előbb elindult.
Találkozunk Tyriában !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése