2012. július 9., hétfő

Asura és Sylvari az Utolsó Béta Hétvégén!



Az utolsó BWE (július 20-22) alkalmával kipróbálható lesz az asura és a sylvari faj is. A játékosok így már bármelyik fajból indíthatnak karaktert (ember, norn, charr, sylvari, asura), és elkezdhetik kalandozásukat a Guild Wars 2 világában az öt teljesen különböző helyszínen.
Az asura játékosok számára ez azt jelenti, hogy Metrica Province-ban, ebben az élénk, egzotikus dzsungelben kezdhetik barangolásukat, tele high-tech laboratóriumokkal, gólemekkel, krew-ekkel, és őrült tudósokkal. A közelben az asura főváros, Rata Sum masszív monolitjainak technomágikus ereje hümmög. Ezek az apró zsenik első ránézésre talán aranyosnak tűnnek, de soha ne becsülj alá egy asurát…
A sylvarik a Grove-ban kezdik a történetüket, a ragyogó, élő városban, ami a Pale Tree árnyékában fekszik. A sylvarik titokzatos faj, tele lovagias felfedezőkkel, akiket a kielégíthetetlen kíváncsiság hajt, és a közös Álom vezet.
Ha játszottál az előző béta hétvégéken is, tudod, hogy minden játszható fajnak meg vannak a saját területei, egyedi városai, és személyes törénet opciói. De mindenek felett, minden fajnak megvan a saját identitása, és ezt tökéletesen példázzák az asurák, és sylvarik is.
Alig várjuk, hogy a játékosok magukba szívják a Grove mitikus atmoszféráját, vagy megállítsanak néhány félresikerült mágikus kísérletezést a Metrica Province-ban. Ha szeretnél egy biztos helyet a bétán, vásárold meg a Guild Wars 2-t ma!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése