2012. július 19., csütörtök

Beta Szerver: Whiteside Ridge



Arenanet nemrég közölte a BWE3 ideje alatt biztosan elinduló szerverek listáját. Ebben sajnos nincs benne a jól bevackolt szerverünk, de fel a fejjel. Blog posztjukban azt írták, hogy azért indítottak annyi szervert legutóbb, mert megtehették, és nem azért mert szükség volt rá, és most a még jobb játékélmény eléréséhez megtépázták a szerverek létszámát, mivel nem fun üres szerveren játszani, illetve az ellen harcolni. A felszabadult forrásokat a jelenleg aktív szerverek tápolására fordítják.
Folyamatosan monitorzni fogják az aktív szervereket arra az esetre, ha még több helyet kell biztosítaniuk a playereknek, vagy éppen csökkentésre szorul, de ha szükség úgy tartja újakat tudnak beüzemelni mindezt úgy, hogy ki se kell lépnünk a játékból, mindent megtudnak csinálni újraindítás nélkül.
Új választott szerverünk a Whiteside Ridge ! /Változás jogát fenntartjuk, igyekeztünk a legoptimálisabb összetételű szervert kiválasztani/
Továbbá javítottak a WvW beli bugokon, főleg a szerverek összeállításán, és megjelenéskor 24 óránként fogja váltogatni a szervereket addig, amíg nem alakul ki egy megbízható egyenlőség a szerverek között, utána pedig vissza áll a 2 hetes periódusokra.
Variance guildről holnap írok posztot és tovább gomb után az induló szerverek listáját tekinthetitek meg, addig is jó csámcsogást a poszt alatt!


NA Servers EU Servers
Anvil Rock Abaddon’s Mouth [DE]
Blackgate Augury Rock [FR]
Borlis Pass Aurora Glade
Crystal Desert Blacktide
Darkhaven Boreal Station
Ehmry Bay Desolation
Fort Aspenwood Elona Reach [DE]
Gate of Madness Far Shiverpeaks
Henge of Denravi Fissure of Woe
Isle of Janthir Fort Ranik [FR]
Jade Quarry Gandara
Maguuma Gunnar’s Hold
Sanctum of Rall Jade Sea [FR]
Sea of Sorrows Kodash [DE]
Sorrow’s Furnace Lakeside County
Stormbluff Isle Piken Square
Tarnished Coast Ring of Fire
Yak’s Bend Riverside [DE]

Ruins of Surmia

Seafarer’s Rest

Umbral Grotto

Underworld

Vabbi

Whiteside Ridge

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése