2012. június 24., vasárnap

Kasztok Bemutatása: 1.rész - ELEMENTALIST



Az Elementalista összegyűjti a természet pusztító erőit, a tűznek, levegőnek, földnek és víznek úgy parancsol, ahogy kedve tartja. Bár fizikai ereje kicsi, ezt azzal kompenzálja, hogy egyetlen támadással igen nagy sebzést tud okozni, mellyel a még messze álló ellenségre is le tud sújtani, mielőtt az fenyegetést jelentene. Hihetetlen támadási lehetőségei ellenére, mégis a sokoldalúság teszi az Elementalistát igazán félelmetessé.
Fegyverek cserélgetése helyett új szituációkban a sokoldalú Elementalista a különböző elemekhez hangolódva gyorsan alkalmazkodik az új veszélyekhez. Mikor egy Elementalista ráhangolódik egy elemre a négy közül, akkor lényeges bónuszokra tesz szert, melyek folyamatosan felerősítik.
A TŰZRE való ráhangolódással az Elementalista perzselő sebzést tud okozni – egyszerre akár több ellenfelének is – a talaj tüzessé változtatásával, vagy az égből lehívott izzó szikladarabokkal. Miért küszködjön egy ellenféllel, ha egyszerre mindet elégetheti? Már csak azzal, hogy az Elementalista a tűzre hangolódik, az őt megérintő ellenfeleket automatikusan tüzes sebzéssel sújtja.
Amikor az Elementalista a LEVEGŐRE hangolódik rá, befoghatja a szelet és a villámokat, hogy a kiválasztott ellenfelekre nagy erővel sújtson le velük. Vakító villámok cikáznak ki az Elementalista ujjbegyeiből, s a ragyogó villanások megvakítják az ellenfeleit. Ha az Elementalista a levegőre hangolódik, a hozzá közeli ellenfeleket folyamatosan villámcsapások érik.
A VÍZRE való ráhangolódással nem lehet akkora sebzést okozni, mint a levegővel és a tűzzel, viszont manipulálható lesz az ellenfelek mozgása. Csúszós jég varázslásával, vagy az ellenfelek megfagyasztásával a vízre hangolódott Elementalista feltételei mellett zajlanak le a csaták. A vízre hangolódott Elementalistákhoz közeli csapattársak folyamatos gyógyításban részesülnek.
A legveszélyesebb szituációkban az Elementalista a FÖLDRE való ráhangolódás erőteljes védekezésében bízhat. Egy földre hangolódott Elementalista a lábai alatt lévő talajt használja fel hogy megvédje magát és csapattársait, a húsból követ csinál, szeizmikus lökéssel megingatja ellenfeleit és megsemmisíti a veszélyt vulkáni kitörésekkel. A földre való ráhangolódás az Elementalistára automatikusan mágikus védelmet ruház.
Az Elementalistáknak számos speciális varázslattípusai vannak:
  • Jelek (Glyph) – Ezek a misztikus varázslatok erősítik az Elementalista természetes erejét. Arra használja az Elemi Erő Jelét (Glyph of Elemental Power), hogy megnövelje a varázslatai erejét, hatáskörét és időtartamát.
  • Pecsétek (Signet) – A pecsétek folyamatos előnyökben részesítik az Elementalistát, de egy nagyobb hatás eléréséért is aktiválhatóak. Egy Elementalista, aki a Föld Pecsétjét (Signet of Earth) használja, nagyobb sebzésellenállással rendelkezik, s mikor aktiválja, egy hullámnyi követ küld ki maga köré, ami elszédíti az ellenfeleket.
  • Idéző Varázslatok (Conjure Spell) – Az Elementalista arra használja az Idéző varázslatokat, hogy megidézzen hasznos tárgyakat és erős fegyvereket, amit majd ő, vagy a csapattársai használhatnak. Például a Lángidézést (Conjure Flame) arra használja, hogy egy tüzes sziklát készítsen, amit az ellenfelére dobhat.
  • Területi Varázslatok (Area Spell) – Területi Varázslatok használatával az Elementalista veszélyt és csonkítást teremt a csatatéren. Az Elementalista tüzes nyilakat lő ki tölcsér alakban, vagy tűzfalakat idéz, ami megperzsel minden ellenfelet, aki átmegy rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése