2012. június 27., szerda

GW2: Ma Este 19:00tól - Stressz Teszt

Ma este 19:00tól - 23:00ig Stressz Teszt lesz. A választott szerver Dragrimmar!



Mint tudjátok a Variance Guild nagyban toborozza a lelkes játékosokat, hogy kéz a kézben halomra öljük a világra veszélyt jelentő szebbnél szebb lények sokaságát. Öröm számunkra, hogy annyira belelkesedett a jó nép, hogy az előző béta hétvége során megtelt a guild (100fő) ezáltal akik nem jutottak be átmentek forever aloneba, de megvan a megoldás !
Még a press béta során tesztként megalapítottam a Variance guildet, ami benne is maradt a játékban így amikor Nathriel eltökélte, hogy majd ő most megcsinálja a guildet azon kapta magát, hogy már foglalt a név. Én persze nem voltam még fent akkor, fogalmam sem volt, hogy nem wipeolták a karaktereket és a guildeket, így hát Real Variance néven kezdett el futni a guild.
Itt az alkalom azoknak, akik nem tudtak belépni eddig. Nem fog ketté szakadni a közösség, mivel a Team Speak 3 szervert még mindig használhatják a guild tagok ingyen és bérmentve, ha van real life haverod az első guildből , de nem sikerült bekerülnöd, akkor a haverod átjöhet az újba. A hangulat nagyon jó szokott lenni, eddig nem volt panasz senkire partit is könnyű találni szóval instant móka az egész csak bátorítani tudok mindenkit a használatára.
Mostanra már biztos magatokban kérdezitek, hogy mit kell csinálnotok ahhoz, hogy csatlakozzatok. Pofon egyszerű: ne legyél ” Taigetosz pozitív” és írj ingame pár sort, hogy vegyünk be a guildbe. Ezúton kérem a többi szerkesztő társam, hogy az officer listába írja be a nevét, hogyha vállalja a toborzást, addig is engem keressetek.
Leader: Terawattkun


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése