2012. augusztus 27., hétfő

Tapasztalatok!

Tegnap elrajtolt a játék és azóta már a szervereket nyüstölik az elővásárlók, akikhez holnap csatlakoznak majd az előrendelők is. Nézzük, miket tapasztaltunk a játékkal kapcsolatban, ebben a közel két napban.

Alapvetően elmondható, hogy a core game rendben van, nincsenek nagy bugok az event rendszerben vagy épp a skillek terén. A legnagyobb gondot az első nap a login szerver gyengélkedése jelentette, emiatt délután volt is egy nagyobb leállás. A rossz hír az, hogy a login szerver még most is olyan, mint egy újszülött ló, megáll a lábán, de ha kicsit ránehezedünk, akkor összeesik, értem ezalatt azt, hogy amíg normális menetben lépnek fel az emberek addig nincs semmi gond, azonban ha jön egy patch és emiatt megint az összes ember egyszerre akar belépni, akkor egy kis időre lehal.

Ha már bejutottunk, akkor három fő gonddal találkozhatunk:
Guild bugok – a guild rendszer tegnap délutántól kezdve hemzseg a bugoktól. A vezetők közül többen nem látják a guildet, nem lehet bővíteni a tagszámot, és a meghívót sem lehet elfogadni. Amíg ez nem változik, addig sajnos a Variance guildbe sem tudunk több embert meghívni, mivel elértük a 200 főt a 300-ra bővítés meg nem működik.
Trading Post zárva – a TP tegnap reggel is nyögvenyelősen ment, majd délutánra az is bemondta az unalmast, ma pedig már egy kis alvó Quaggan fogad minket, karbantartás felirattal.
Levélküldés – a játékban leveleket hol lehet, hol nem lehet küldeni. Amikor ezt írom, akkor többen is jelezték, hogy most lehet, szóval ezt úgy tűnik javították, de tegnap este nagyon sok bosszúságot okozott.

Mint fentebb írtam, a játék ezeken kívül jól működik, játszani tökéletesen lehet, de azért bosszantóak tudnak lenni ezek a bugok, főleg akkor, amikor egy ekkora guildet kellene irányítani, megszervezni. Reméljük, hogy még a mai napon megoldódnak ezek a gondok és a jövő hetén már minden gond nélkül tudunk együtt játszani, kereskedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése