2012. augusztus 29., szerda

Az Nr.1 lvl80-as Magyar?!



Pár perce kaptam ingame egy privát üzenetet Csubakkától, aki érdeklődött, hogy van-e már nyolcvanas játékos a magyarok közt. Azt válaszoltam, tudtommal nem, legalábbis a Variance-ban biztos nem. Jött is rögtön a válasz, hogy akkor 15 perc múlva lesz magyar 80-as, igaz, nem a Variance színeiben.
Nos, nem is kellett hozzá negyedóra, tíz perc múlva érkezett levélben egy screenshot, amelyen látható, hogy 11:17 perckor már 80-as volt az illető.
A játékos neve Csubakka, charr warrior, és a levélben megírta nekünk azt is, hogy a maximum szint elérése pontosan 61 óra 15 perc játékidejébe tellett. PvE-ben szerezte az összes tapasztalati pontját, és szombaton kezdte a játékot.
Ezúton is gratulálunk neki! Ha valaki tud róla, hogy lenne olyan, aki előbb érte el, és screenshottal is tudja bizonyítani (amin rajta van az időpont) az ne habozzon elküldeni! Még a mai nap során szállhat be vele a versenybe, hisz a játékban dátum nem látszódik, csak óra:perc, így holnap már lehetne “manipulálni”.
Délután pedig ha minden igaz, Csubakkától olvashattok egy vendégposztot, melyben megosztja veletek az élményeit, véleményét, stb.

Szerk.: a Gandara szerver játékosa az illető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése