2012. augusztus 31., péntek

Gemcard Vásárlás!

A Guild Wars 2 GEM card 2000 GEM-et  tartalmaz, amely fizetőeszközként szolgál a játékon belüli áruházban (in-game store). Az in-game store-ban rendszeresen jelennek  meg új  eszközök, illetve szezonális promóciók. Néhány példa a megvásárolható termékekből:  ruhák, szezonális kinézetek, időszakos karakter gyorsfejlődés, miniatűr állatok és sok egyéb hasznos és vicces dolog.
A csomag nem tartalmazza a Guild Wars 2 játékot és használatához szükséges Guild Wars 2 megléte.


Rendeléssel kapcsolatos információk. Kérünk, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat, amennyiben meg szeretnéd rendelni a terméket:
Ár: 6990 Ft + 990 Ft szállítási költség
Személyes átvételre nincs lehetőség.
A fizetés utánvéttel történik, azaz a futárnak a csomag átvételekor kell a termék árát kifizetni.
A rendeléseket kizárólag Magyarország területén belül van módunk kiszállítani.
Rendelés esetén minden adat megadása kötelező, telefonszámra azért van szükség, mert a rendelés leadása után felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztessük a megadott adatokat. Helytelen telefonszám megadása esetén nem tudjuk kiszállítani a terméket.
 A szállításra, amennyiben a rendelés  munkanapon 14 óra előtt beérkezik, a rendelést követő munkanapon 9 és 17 óra között kerül sor GLS futárszolgálattal. A 14 óra után leadott rendelésekre plussz egy munkanap szállítási idővel kell számolni.
 Szeretnénk minden kedves megrendelőt arra kérni, hogy olyan címet szíveskedjék megadni ahol 9 és 17 óra között tartózkodik olyan személy, aki kifizeti és átveszi a csomagot. A rendelés időpontjának pontos beállítására nincs lehetőség!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése